Om

"Alle hunder fortjener en fin dag"

Frøken DogNanny ble etablert i 2014 med en spesiell tanke for de hundene, som av ulike årsaker, ikke fikk være med andre steder. Ved å tilpasse for hver enkelt, gjorde vi det mulig for alle hunder - uansett rase, alder, størrelse, med eller uten problematferd og spesielle behov - å være med. Dette la grunnlaget for en hundeluftetjeneste med et unikt konsept, om at det ikke skulle gjøres forskjell på noen, uansett begrensning.


Bedriften ble drevet sammen med min aller kjæreste følgesvenn, Theodor, som dessverre gikk bort i 2019. Han var min store inspirasjon, motivasjon og støtte i de nesten femten årene jeg var så heldig å få ha han. Med takknemlighet for alt han har lært meg, viderefører jeg nå på egenhånd det vi startet opp sammen - i en litt annen form, men med fortsatt samme mål og gode verdier.        
Med mål om å gi alle hunder en fin dag, bygger hele fundamentet på forståelse og respekt - for hunden som eget individ, med egne forutsetninger og muligheter. 


Kompetanse og erfaringHundetrener og instruktør


Daglig leder i Frøken DogNanny siden 2014. Profesjonell hundetrener, instruktør og hundelufter med spesialisering innen problematferd.Hundeinstruktørutdannelse v/

Din Beste Venn


Bestått instruktørutdanning v/ Din Beste Venn med teoretisk og praktisk eksamen.Gjeterhundtrening


Opptrening, instruksjon og bruk av gjeterhund i arbeid med sau.Hundelinje Vg2 v/

Natur Videregående Skole


Bestått ett-årig hundefag ved Natur Videregående skole i regi av Oslo Hundeskole med teoretisk og praktisk eksamen.


Madeleine S. Aamodt

Daglig leder